4 CEKAP ^^
Thursday, January 17, 2013 ❖ 6:45 PM ❖ 0 talks
Assalamualaikum Readers =) Hari ni Syafa tak tahu nak post apa sebenarnya . Tapi ,tiba-tiba ternampak beg yang besar2 tu ,ala yg besar gedabak tu dan rasa nak post pasal tu pulak . Sebenarnya macam ni ,tahun lepaskan Syafa PMR . Tiba-tiba keluar result ,peehhh . Hancuss meyh ,memang jauh dari yg Syafa target . Mula-mula memang down sangat tapi nasib baik My Lovely MOM ,Makcik dan semua orang bagi motivasi sikit dan akhirnya Syafa dapat terima semua tu . Ingat lagi kata-kata Makcik time tu "Nanti nak cari kerja orang tengok result SPM bukan PMR" betul jugak kann . 

Dah dekat 3 minggu sekolah kan . Syafa tak pindah pun ,masih sekolah lama jugak . Masa daftar 1.1.2013 ,Syafa terkejut sangat bila dapat tahu Syafa kelas Sains Lukisan Kejuruteraan . Memang tak minat langsung bab-bab lukis ni . Tapi cikgu cakap CUBA DULU ,dan sekarang Syafa cuba . Alhamdulillah ,everything gonna be okay =) Syafa dah mula minat dengan semua tu . Syafa bukan belajar lukis-lukis je tau . Tapi FIZIK ,KIMIA ,ADD MATH dan lain-lain punn ada . Seriously ,memang susah dah amat menyakitkan kepala . Lain sangat dengan Form3 tapi ada yg berkait . Cikgu pun semua okay-okay dan sporting =) Memang Terbaek ! Lastly ,Syafa harap dapat follow semua pelajaran ni . Syafa tak kan hancurkan SPM dan sejarah PMR ta kan berulang lagi .

Look ! Beg besar ni lah yg kena bawa pergi sekolah nanti =)

Terima kasih kerana sudi baca post ni =) Love you all Comel <3



OLDNEW

Assalamualaikum and Hello Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me, okay ?

I'm Syafawani Yusaini. Sweet seventeen. Muhammad Amirrudeen Bin Fauzi lover ♥







Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: