Moment yg paling bengang -,-
Tuesday, February 12, 2013 ❖ 11:04 PM ❖ 0 talks
Assalamualaikum Reader's =) How are you ? Thanks singgah belogg yg tak seberapa nie . Haih ,bengang betul lah ! Nasib baik jauh ,kalau dekat memang habis lah dia Syafa kerjakan -,- Tak faham ea ? Okay2 ,Syafa cerita kayy . Sebenarnya macam ini ,tadi Syafa nak bagi someone present sempena Birthday dia yg ke 17 . Tetiba semangat nak bagi ,tak tahulah kenapa . Dah belikan semua ,dah balut cantik2 . Syafa text dia suruh dia datang satu tempat nie . Tapi dia tak replay ,Syafa call dia tak angkat then adik dia yg angkat . Adik dia cakap dia tengah tido ! Pehhh ,Syafa dah naik hantu lah masa tu . Syafa call lagi dia terus matikan . Last2 lantak kau lah weyh ,aku tak rugi apa-apapunn ! =D


OLDNEW

Assalamualaikum and Hello Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me, okay ?

I'm Syafawani Yusaini. Sweet seventeen. Muhammad Amirrudeen Bin Fauzi lover ♥







Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: